جزیره کیش با این که در طی سال های اخیر رونق چشمگیری پیدا کرده ولی تمام اصالت و قدمت خود را حفظ کرده و مانند نگینی در خلیج فارس میدرخشد.
به گزارش TRIPOKISH.IRبرای آن از دسته از عزیزانی که به غذا خوردن خود و خانوادههایشان اهمیت میدهند توصیه میکنیم، حتماً در سفر به جزیره کیش از غذاهای سنتی و محلی این جزیره زیبا قافل نشوند.
غذاهای خوشمزه بومیان کیش:
بومیهای جزیره که در زمان قبل از رونق گرفتن جزیره کیش زندگی میکردند،
هنوز آن فضای عربی و غذاهای پر چرپ و خوشمزه و لذیذ مخصوص به خودشان را حفظ کردند،
زیرا بومیهای جزیره اغلب عرب زبان هستند.
شما را به سر زدن از این محلههای قدیمی و چشیدن غذاهای خوشمزه ای
از جمله:سمک مشوی، مرگوگ یا مرقوق، محمر، مضروبه، هریسه و مجبوس لحم ترغیب میکنیم.
همه ما میدانیم که غذاهای عربی ادویه مخصوص به خود را داشته و لذیذ بودن غذاهایشان بی نظیر است.
سمک مشوی
سمک در زبان عربی به معنی ماهی بوده و از معنی همین جمله پیداست که این غذا با ماهی پخته میشود،
مشوی هم به معنی بریان کردن یا کباب کردن غذا است.
این غذای خوشمزه به این وجه پخته میشود که ماهی را بعد از تمیز کردن و مرینت کردن{مزه دار کردن ماهی}آن را کباب میکنند
و همراه با ادویه مخصوص عربی که طعمی متفاوتتر از ادویههای معمولی دارد بهترین مزه را به سمک مشوی میدهند.
مرقوق یا مرگوگ
این غذای خوشمزه و رنگارنگ از سبزیجات تازه و خوشمزه همراه با گوشت تهیه میشود.
بادمجان، گوجه فرنگی، فلفل سبز، سیب زمینی، گوشت با استخوان، پیاز، سیر و ادویه مخصوص به خودش از مواد تشکیل دهنده این غذا هستند.
تمامی این سبزیجات به طور جداگانهای پخته شده و در انتها با مخلوط شدن تمام مواد این غذا حاصل میشود.
نکته اصلی در این غذای خوشمزه این است که با انداختن گلولههایی از آرد سنگگ داخل این غذا لعاب بیشتری به غذا میدهد.
مرقوق یا مرگوگ آماده میل کردن شماست.
محمر و مضروبه دو غذای لذیذ
اگر شما جزئی از آن کسانی هستید که غذای شیرین مورد پسندشان است، به شما محمر را پیشنهاد میکنیم.
تهیه این غذا بسیار آسان میباشد. محمر، برنجی شیرین است که با پخت ماهی سرو میشود.
اصولاً ماهی را سرخ میکنند و بعد از پخته شدن برنج و دم کشیدن برنج، غذا را در ظرف کشیده و بر سر سفره میگذارند.
یکی دیگر از غذاهای خوشمزه مضروبهنام دارد.
این غذا که پر از عطر و طعم ادویه تند عربیست، این غذا به این گونه تهیه میشود،
اول ماهی را سرخ یا کباب میکنیم بعد به همراه سیر، پیاز، ادویه و سبزی مواد را باهم ترکیب کرده
و این غذای لذیذ آماده نوش جان کردن است.
وقتی به جزیره سفر کنید با میل کردن این همه غذای لذیذ، سفری خوشمزه را تجربه خواهید کرد.
هریسه یا حلیم عربی
بیشتر مردم ایران مزه حلیم که غذایی مقوی و سرشار از ویتامین و پروتئین است را تجربه کردهاند.
هریسه به این گونه تهیه میشود که با پخته شدن گندم تازه، پیاز، گوشت گوسفندی، ادویه مخصوص عربی
و با هم زدن مداوم موجب قوام حلیم میشود و آماده میل کردن میشود.
برای کسانی که عاشق حلیم هستند توصیه میکنیم در زمان سفر با بهترین تور کیش
این نوع هریسه که همان حلیم عربی با طعمی متفاوت است، را حتماً امتحان کنید.
با رزرو و اقامت در هتل کیش نزدیک به این محلههای بومی چشیدن این غذای خوشمزه را از دست ندهید.
مجبوس لحم و غذای لوکس جزیره
مجبوس نوعی برنج عربی است که همراه با گوشت گوسفندی سرو میشود، به همین دلیل مجبوس لحم گفته میشود.
این غذای فوق العاده خوشمزه با ترکیب برنج، ادویه مخصوص، نخود، کشمش، گوشت گوسفند یا ماهی تهیه میشود.
مجبوس لحم غذای محبوب و مجلسی بومیهای جزیره است که در مجالس و مهمانیهای بزرگ خود تهیه میکنند.
با سفر به این جزیره زیبا، و با میل کردن این غذاهای لذیذ و خوشمزه که محبوب مردم جزیره است،
تجربهای خوشمزه از سفر برای شما به یادگار خواهد ماند.
از آخرین تخفیفات ما مطلع باشید
با وارد کردن ایمیل خود آخرین تخفیفات ما را دریافت کنید